Ibland så är jag bra allt galen!

Publicerat i: Emma, Träning Kondition, Träning
Har precis kommit hem från gymmet, där jag kört konditionspasset från helvetet. Men ack så glad jag är! Jag tror att ni kommer förstå rubriken lite bättre. alldeles snart...
 
Först lite löpband.
 
 
Sen cykel...
 
För att sedan avsluta med löpbandet igen!
 
 
Sammanlagt
Tid; 2h 21min 25sek
Sträcka: 3,57mil
Klättrat: 1481meter
Kalorier: 1154
 
Hej å hå!
Så kan det gå när mamma och Malin dyker upp när jag cyklade och jag kände att jag hade massa energi till att köra på tills de var klara med deras träning,
 
 
Trött, svettig, stinkandes men ändå så jäkla glad. 
Detta får bli ett återkommande pass (i någon likande tappning)
 
Nu ska jag äta klart sen däcka i sängen. 
 
XOXO
 
 
Kommentera 0

Throwback Fucking Thursday

Publicerat i: Emma Glas, Kosta, TBT
För er som inte vet detta så plugga jag Hantverk/Glas under gymnasiet. Så från Augusti 2003 till Mars 2010, så bodde jag i lilla Kosta. Jag tog studenten 2006 och när jag igår packa upp lite saker som jag gjorde under tiden på Kosta Glascenter, så tänkte jag att jag måste faktiskt visa upp vad det var jag höll på med under gymnasiet.
 
 
När Kosta Glascenter renoverades våren 2005, så hittades det ett par kristallvaser. Jag fick äran att gravera en av dem och pappa fick den i present det året. Det är lite svårt att se på dessa bilderna men den har ett riktigt bra djup. 
 
 
 
 
Efter studenten i Juni 2006 så sommarjobbade jag på Hovmantorps Glasbruk. Jag har 2 st skålar och 1 vas från den sommaren här hemma. En rolig historia är att jag första dagen lyckas bränna sönder vänster handen och trampa snett och stukar höger foten. Inte trodde grabbarna att jag skulle komma dagen efter men in hoppade jag på ett ben och fick gjorde detta större delen av sommaren. Men kul hade vi. 
 
 
Skål med vågig kant. 
 
 
Vas med ihop tryckt mitt. 
 
 
Vasen från tiden i Hovmantorp.
 
 
Skål, älskar färgen.
 
 
Liggande vas. 
 
 
Så här såg jag ut i maj 2006 då jag, Amy och Sigrid hade vår vernissage i Tingsryd. Snacka om att man har vuxit upp lite sedan dess. Men jag saknar mina tjejer, Amy, Sigrid, Myra och Malin. 
 
XOXO 
 
 
Kommentera 1

Drömköp

Publicerat i: Mode Jofama, Mode
Hos Jofama så finns det en jacka som heter Rebecca och den är mitt stora drömköp just nu. Jag älskar det svarta & blå/gröna tillsammans, den har allt som jag älskar hos en skinnjacka. Så det blir till att spara, då den kostar 2995 kronor. 
 
 
 
 
Vad tycker ni om jackan? 
Kommentera 0
Visa fler inlägg