Snart helg...

Publicerat i: Emma
Det känns verkligen att det är löningsvecka och att vi även på CityGross denna veckan har 10% när man är kortmedlem. Underbart vad alla handlar. Det känns mest som om man springer fram och tillbaka och att man får tusen samtal, men jag tycker det är roligt. I morgon ska jag dock jobba 9-19, så om jag har lika gott mod efter det passet det återstår att se. I helgen är jag dock ledig och då ska jag åka hem till Vinninga och hjälpa till hemma hos föräldrarna. Vi ska även fira Pappa som fyllde år i går. Men det blir att i bra tid åka tillbaka hem till Skara på söndag, då jag börjar 06.00 på måndag morgon. 
 
Nu ska jag försöka slappna av lite och se om jag kanske kan packa ihop lite saker som jag kommer behöva i helgen. Jag ska ju bara vara borta två nätter, men man vet ju aldrig vad som händer. 
 
 
BTW var lite busig idag. Åt efterrätt på jobbet, det blev en bit Solkaka och en bit Kärleksmums. Snacka om att jag var sockerstin efter detta men det gjorde nog att jag klara av kvällen utan att tappa humöret som ibland kan hända när jag stänger och det är mycket att göra. Solkakan var godast, kärleksmumsen kändes lite torr efter att ha ätit solkakan först. Men vad gör det nästa allt slank ner. Tur att man har fart fram och tillbaka som en galning :)
 
xoxo
 
Kommentera 0

WCW

Publicerat i: WCW Rosie H-W, WCW
 
 
 
 
 
 
Jag tror inte jag behöver säga något.
Kommentera 0

Tisdags träning

Publicerat i: Emma Träning
Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag bestämde mig för att jogga/springa 12km, dagen efter ett ganska tufft benpass. Jag är lite lagom galen. Men såhär efteråt så känns det ändå bra, lite trött i musklerna och jag har det lite svårt att ställa mig upp. Det är nu kväll och snart dags för att lägga sig. Jag börjar jobba klockan 06.00 imorgon, man jag slutar 14.45 vilket väger upp det hela. 
 
 
 
Laddade upp med kolhydrater efter träningen. Färsk pasta med basilika smak, till detta Keldas Carbonara Crush och lite riven ost. 
 
 
Middagen blev lite lättare, med protienpannkakor, kvarg med nötchokladssmak och granola. Kvargen var god men det var inget extra med den. Tycker nog att Tranbärs kvargen har smakat bäst av de nya från Lindahls. 
 
Well my friends, nu tänker jag lägga mig och läsa lite innan det är dags för lite ZZZZZ!
 
XOXO
 
 
 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg