Fick gå en halv timme tidigare från jobbet, då Felicia tyckte att hon kunde ju lika gärna stanna till 22 eftersom att hon börja 16.30 och jag 15. Det sa jag inte nej till. Sitter nu och myser med en kopp varm choklad och funderar på hur helg och nästa veckas arbete ska läggas upp. Hoppas innerligt att jag kan köra ett pass eller två nästa vecka. Lite crosstrainer kanske. För nu är jag väldigt trött på att vara sjuk. 
 
Det bästa med torsdagar är att det finns ett nytt Arrow avsnitt att se, men det värsta med denna torsdag är att jag måste vänta tills den 21 mars för att få se nästa avsnitt. Vad ska man göra tills dess då?
 
Kommentera 0

Finaste Tindra

Publicerat i: Emma Tindra
Det var skönt att röra på sig lite och efter en stor lunch så är jag nu redo för att jobba. Ska bara fixa lite med matlådan sen så kan man lugnt och fint traska iväg till jobbet. Igentligen så skulle jag vilja vara hemma och fixa på balkongen, den måste verkligen städas plus att solen skiner ute. 
 
Visst är Tindra så grymt söt nu när hon är klippt. Pigg är hon också :)
 
 
XOXO
 
 
Kommentera 0

Dålig Emma

Publicerat i: Emma
Har varit jättedålig på att blogga nu när jag har varit sjuk, men jag lovar att skärpa mig. Men först ska jag ut på en tur med Tindra i det fina vädret. Vi hörs senare!
Kommentera 0
Visa fler inlägg