Måndag & Sjukstuga

Publicerat i: Emma Sjuk
Har ju varit sjuk ett tag nu men i förra veckan så hosta jag mest och trodde i min enfaldhet att det snart skulle vara över. Icke sa Nicke, när jag igår började känna av hur min hals började svullna. Vaknade i morse (läs 04-tiden) av att jag hade svårt med att svälja. Bestämde mig för att sjukanmäla och stanna hemma. Det känns bättre nu men om det är för att jag legat i sängen större delen av dagen eller för att jag blir bättre, vem fan vet. 
 
Jag har en tendens att fortsätt i 100 knyck fast att jag är sjuk vilket i sin tur leder till att jag inte riktigt vet när jag ska lyssna på min kropp. Har varit mer hängig och sjuk de senaste månaderna, så jag kanske borde göra som pappa säger och åka till vårdcentralen och ta ett blodprov för att se så inte något "fattas i kroppen". Det är mycket man borde göra. 
 
This is how I feel!
 
Kommentera 0

DREAM BUY

Publicerat i: Fashion Mulberry
 
MULBERRY ALEXA HANDBAG.
 
Kommentera 0

Swag i Skogen

Publicerat i: Emma
Kollad in Kenzas Blogg och där hitta jag De Vet Du's nya musikvideo. Jag satt och garvade väldigt högt. Tur att det inte är så mkt folk runt mig. Varje gång jag ser De Vet Du's Panta Mera reklam så längtar jag tillbaka till mitt gamla jobb. Fina ICA Kvantum Lidingö, men speciellt alla underbara människor som jobbade/jobbar där. Appropå Kenza så måste jag nog köpa tidningen ICON och läsa hennes intervju där. Kenza känns som en person som man ska se upp till, hon verkar vara en fantastisk människa som har fötterna på jorden.
 
 
XOXO
  
Kommentera 0
Visa fler inlägg