Lördag

Publicerat i: Emma
Vilken dag det har varit. Hade svårt att somna i går efter bion så det blev inte mer än 6 timmars sömn, jag hade nog behövt minst 8. När jag väl kravla mig ur sängen lite efter 7, så blev det en liten frukost och det senaste avsnittet av Banshee ( really good). Sen blev det en tur till Hälsostudion. Löpning blev det som vanligt. 1 mil och 75 minuter senare, så var det bara att duscha och gå vidare mot CityGross där jag mötte upp mamma, Malin och Henke. Vi inhandlade lite fika och de beställda smörgåstårtorna (som jag fick göra själv igår, då de va kaos på jobbet). Efter detta så styrde vi bilen mot Axevalla där det i dag har varit V75 tävlingar. Jobb, fina hästar och glada vinnare, så kan man beskriva dagen.
 
 
 
Nu lagar jag till vårrullar i ugnen. Kvällen kommer bli lugn, då jag i morgon ska vara på jobbet kl 06.00 för att inventera (bilen går 05.35). Det blir en mindre rolig söndag men vad gör det. För snart är det en ny vecka med nya möjligheter. 
 
 
 
 
BTW filmen var jättebra. Kommer skriva mer om den vid ett senare tillfälle för nu blir det mat!
 
 
Kommentera 0

BTW

Publicerat i: Muay Thai, Träning Muay Thai, Skara TBK
Efter en del påtryckningar från Tessan, så var det äntligen dags för mitt första Muay Thai pass. Så nu är jag även medlem hos Skara TBK. Varje tisdag och torsdag kl 19.30 så kommer jag infinna mig i lokalen och träna med de andra nybörjarna, förutsatt att jag inte jobbar. Förhoppningsvis så kommer jag inte missa allt för många pass. 
 
Såhär i början av terminen så är det teknik träning som står på schemat. Jag var igår för första gången nervös innan ett träningspass, då jag inte trodde att jag skulle fatta något och inte hänga med i alla övningarna. Men det visade sig att jag kunde mer än vad jag trodde. Det värsta är dock när tränarna går runt och ska kolla hur det går. Det är som om jag får en kortslutning i hjärnan. Fast jag vet att det kommer gå över och att snart så sitter tekniken. 
 
Thai boxningen känns som ett bra komplement till den träningen jag kör på Hälsostudion. 
 
Ni kan besöka Skara TBKs hemsida här
 
 
 
Kommentera 0

Välförtjänt biobesök

Publicerat i: Film Kingsman, bio
Ibland så får man skäma bort sig själv och efter denna jävla dag så blir det ett biobesök. För gissa vem som var kvar på jobbet 1,5h! Men jag var tvungen att få klart alla beställningarna inför måndagen och sen så behövdes det frontas i mejeriet. Det var ganska bra tryck i butiken idag, vilket är kul men ibland så vill man kunna dela på sig för att hinna med allt. Inte heller blev det bättre av att jag var tvungen att gå in i fisken och fixa smörgåstårtor och sälja. Men åter till mitt stundande biobesök. Detta är en film som jag har väntat på sedan jag såg trailern för första gången i Juni förra året. Det verkar vara en film som passar mig perfekt och sen att Colin Firth och Samuel L Jackson är medverkar gör inte saken värre. Jag hoppas att jag inte blir besviken. 
 
 
Handling:
En superhemlig underrättelsetjänst rekryterar en småkriminell kille med potential till sitt stenhårda träningsprogram för blivande agenter. Samtidigt dyker det upp ett hot mot världen som skapats av ett galet teknikgeni. (sf.se)
 
 
Är det någon mer som ska se denna filmen i kväll/helgen? Vad tyckte ni?
 
XO
Kommentera 0
Visa fler inlägg