Måndagsmys

Publicerat i: Böcker, Emma Jens Lapidus, Mys, VIP-Rummet
Regnet smattrar utanför fönstret och jag har en ledig dag. Skulle ha varit ledig igår men fick hoppa in och jobba 13.30-19 då en blivit sjuk. Så i dag har jag inte gjort många knop, städat lite och varit på en liten shopping tur här i Skara. 
 
Jag gav mig själv två presenter. En super mysig filt från Maritas Textil & Interiör, som passar perfekt här hemma. Jag köpte även VIP-rummet av Jens Lapidus, som jag har längtat att få sätta tänderna i denna boken. Har redan läst 1/5 del och ska bara göra lite mer te innan jag ska fortsätta med resten. 
 
 
 
 
Min nya filt!
 
 
Om boken (taget från adlibris hemsida)
Möt Teddy och Emelie, ett omaka radarpar med kass personkemi. 
Teddy har bestämt sig: han är färdig med brott efter åtta år på anstalt. Men han har inte en krona på fickan, Arbetsförmedlingen är ett skämt och han sover på sin syrras soffa. Läget blir akut när en indrivare hör av sig och kräver pengar. 
Emelie är påläggskalv på advokatfirman Leijon, en boutiquebyrå i Londonklass. Men en framgångsrik karriär känns avlägsen och extremt svåruppnåelig. 
Så ger en av byråns delägare henne ett oväntat uppdrag. Ett uppdrag som hon inser att hon varken kan eller får tacka nej till. Tillsammans med Teddy ska hon ta reda på vad som har hänt den försvunne Philip Schale: investerare och jättestekare med en meritförteckning som blir märkligare ju djupare de gräver. 
Emelie vill upp och Teddy vill bli av med sina skulder. Hon har valts för att hon är kompetent och plikttrogen, han har valts för att ... ja, varför? Uppdragsgivaren vet något om Teddy som ingen annan känner till. 
Och kidnapparnas tålamod rinner undan som sand i ett timglas. 
 
Har någon av er läst VIP-Rummet? Vad tycker/tyckte ni?
 
XOXO
#1 - - julia:

låter mysigt, fin filt också :)