Att inte känna...

Publicerat i: Emma Flytta
Just nu är det en "down" period i mitt liv. Jag känner inte för något, är trött och sur och ibland riktigt hemsk att ha att göra med. Funderar på om det kanske först nu som det har gott upp för mig att jag faktiskt flyttar om 4 veckor och det är lite som ska fixas innan dess.
Det mesta är redan nedpackat och har varit det i kanske över 2 månader men det är de där sista grejerna som ska fixas som känns jobbiga. Samtidigt som man vill få ut så mycket av tiden som möjligt så jobbar jag en hel del och har planer på att åka hem nästa vecka igen, eftersom att min bror tar studenten. Men jag har bestämt mig för att försöka lägga en timme per dag/kväll med att fixa med allt som måste fixas. Så nu har jag satt igång lite bra musik och tänkte packa saker från köket medan alla ni andra firar valborg.
 
Jag tror också att jag börjar bli lite ledsen över att lämna alla vännerna, fast att jag är så glad över att flytta så känner jag en melankoli komma över mig lite titt som tätt. För jag kommer saknar er alla!
 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg